current games

logoÜdvözlünk az Animany.Hu weboldalon, az Animany Fansub otthonában!
Régmúltba visszanyuló csapat és oldal vagyunk, hosszabb szünet után ismét itt. Rajongói fordításokat készítünk általunk kedvelt sorozatokhoz, amiket megosztunk veletek, és a nagyvilággal. Nonprofit szórakoztató weboldal, aminek fenttartása és fejlesztése mind a hobbinkként szolgál. Köszönjük, hogy meglátogattad oldalunkat!

/ 2008(!)
Első korszak: animany.extra.hu

A suhanc ifjú Zsoca(Zsocaika) és az ennivaló Eszti(Opsidian) megismerkedésük után egy közös weboldalt indított. Mindennemű rajongói marhasággal nyakonöntve.

/ 2009
Második korszak: animany.hu, Animany Fansub megalapul!

Útjára indul az Animany Fansub, Zsoca és Eszter fordításaival. Az elkövetkező években egyre növekvő csapat lettünk. Opsidian elhagyja az animany.hu berkeit. Távozása után körünkben üdvözölhettük több embert is, akik közül kiemelném Bandee-senpait(Strike Witches), mangagirl89(SoraOto)-et, őt követte Sakuhime, és itt volt velünk Dataim is. Kooperatív munka kapcsolatot ápoltunk az azóta már megszűnt BM-fansub, Elit Fansub Team és Hime-sama to Senpai(HSTS) csapatokkal és többjüket szerencsénk volt barátként is megismerni.

/ 2011
Harmadik korszag: animany.hu, Animany Fansub alkonya

Magánügyi okok(felnőttéválás, egyetem) formájában eléri a krakk az Animany Fansub legtöbb tagját. Szétszéledünk, majd Zsoca 2012-ben, miután már csak az oldal közösségi felelőse tart ki mellette(Hayu) bezárja kapuit.

/ 2017
Egy új korszak hajnala: animany.hu, Animany Fansub új kezdete

Ezzel az évvel tértem vissza a hobbi szintű anime fordításhoz. Remélem a jövőben viszontláthatok embereket, és megismerhetek új arcokat!

/ 2018
Érdeklődés hiányában a tevékenységünk elmaradt

/ 2019
Újra online

Az elevenszülő.hu támogatásával az oldal újra online!

Kicsit a csapatszintű álláspontról

Nem vagyunk ellene együttműködésnek. Nem törődünk azzal ki-mit fordít. A múltban túl sok sorozattal esett meg, hogy szerettük volna elkezdeni, de más is elkezdte, ezért mi visszaléptünk(jópár azóta sincs lefordítva...). A jövőben ilyen nem lesz, amit akarunk azt fogunk fordítani. A szcéna sokat változott, ahogy látjuk már mindenki az online videó mániában szenved, egyelőre nem tervezünk beállni a sorba.